6-daagse kunstvakantie in het prachtige Toscane

Zin om heerlijk te ontspannen en te genieten van Italië (Toscane), dan is deze reis misschien iets voor u. Een 6-daagse kunstvakantie in het prachtige Toscane met zijn glooiende heuvels, golvende velden, prachtige steden en pittoreske dorpjes. Met een verblijf in een schitterende Italiaanse Borgo met prachtige terrassen en een mooi gelegen zwembad in het hart van Toscane.

Samenvatting

Onder leiding van het kunstenaarsechtpaar Jan en Alide Bouwsema zult u een onvergetelijke kunstreis beleven tijdens de schilderworkshops en de excursies aan de wereldberoemde steden Florence, Siena en San Gimignano. U wordt meegenomen langs de prachtige fresco’s, schilderijen, de schitterende beeldhouwwerken en architectuur uit de renaissance en barok.

Schildervakantie Toscane

Programma

De reis is van maandag 27 mei t/m zaterdag 1 juni 2024. Globaal ziet het programma er als volgt uit:

Maandag

De aankomst dag staat in het teken van 1e kennismaking, een welkomstdrankje en ’s avonds een gezamenlijk welkomstdiner.

Dinsdag

Bezoek aan Florence. Vanaf Piazza de Michelangelo bezoek aan de San Miniato, uitzicht over de stad. Langs beelden van Michelangelo naar museum Uffizo, en tot slot een maaltijd in de stad.

Woensdag

In de ochtend kunt u meedoen met de schilderworkshop “Italiaans landschap”. In de middag bezoeken we een wijnproeverij en ‘s avonds wordt er weer een maaltijd gemaakt in de Borgo.

Donderdag

Naar Siena met het wereldberoemde plein + stadhuis en één vd mooiste kathedralen van Toscane. Eind vd middag naar San Gimignano met z’n vele torens. Diner met panoramisch uitzicht.

Vrijdag

In de ochtend een schilderworkshop met aan het eind van de middag een werkbespreking. ’s Avonds sluiten we af met een feestelijk laatste diner, om samen terug te kijken op een heerlijke week

details

Wat kunt u op deze reis verwachten?

€1195,- euro p.p. op basis van kamer en aantal personen per kamer.

Inbegrepen:
  • 5 nachten
  • Vol pension
  • Schilderworkshops
  • Diverse excursies
  • Professionele begeleiding
Niet inbegrepen
  • Vervoer
  • Dranken
Transport
U kunt ervoor kiezen om vanaf thuis met de auto naar de Borgo te rijden, of door te vliegen op Florence. Vanaf de luchthaven is er de mogelijkheid om met een huurauto naar de Borgo te rijden. Gedurende de week zult u een auto nodig hebben . Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kijken we graag mee hoe we dit kunnen organiseren.

Data: Van 27 mei t/m 1 juni 2024.

Schilderreis Toscane

Ga je mee?

Aanmelden

Er hebben zich voor deze reis al voldoende deelnemers aangemeld.
Het kan zijn dat er nog mensen afvallen. Mocht u mee willen, meldt u
dan aan voor een plek op de reservelijst!
Vragen? Bel of mail ons.

Telefoon: +31 (0)6 2863 0237
Mail: Jan Bouwsema

Ja, ik meld me aan voor de reservelijst.
Na het verzenden van de inschrijving ontvangt u van ons binnen enkele dagen een bevestiging van de inschrijving. We houden u op de hoogte wanneer er nieuwe beschikbaarheid ontstaat.