Wandelen en schilderen in de bergen. Met Schilderavontuur. Wat houdt dat precies in? Daarover gaat deze open informatieavond.

Voor de bergwandeltochten zijn er twee mogelijkheden: de eerste tocht┬á(Oostenrijk – Stubaital) heeft een wat zwaarder programma wat betreft het wandelen. Het schilderen is geen verplicht onderdeel van de reis. Het programma van de tweede tocht (Oostenrijk – Virgental) is wat lichter, waarbij het zwaartepunt wat meer op het schilderen komt te liggen.

Jan Hendrik Codee (gids) vertelt over de wandeltochten en het leven in een berghut: Hoe lang wordt er op een dag gewandeld? Hoe ziet het leven in een berghut eruit? Wat neem je mee? Hoe weet je of je voldoende conditie hebt en hoe kun je je conditie verbeteren?
Bastiaan Berends vertelt meer over het schilderen in de bergen. Hoeveel tijd nemen we daarvoor, hoe bereid je je voor, welke materialen nemen we mee.

Om in de stemming te komen laten we wat beelden zien van de bergen waar de tocht ons langs voert. Tijdens de avond wordt er gezorgd voor koffie, thee of iets fris. Er is volop gelegenheid om kennis te maken met andere geïnteresseerden.

Locatie en tijd
Datum en tijd: 8 maart 2024 – 19:30 uur
Locatie: Wilbrinkstraat 6, Lunteren

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze avond door een berichtje te sturen naar bastiaan@schilderavontuur.nl

Vragen of opmerkingen
Met vragen kan je ook bellen naar Bastiaan (06 4685 4678) of Jan Hendrik (06 5012 4774)