Wandelen en schilderen in de bergen. Met Schilderavontuur. Wat houdt dat precies in? Daarover gaat deze open informatieavond.

Voor de bergwandeltochten zijn er twee varianten: bij de eerste tocht (Zwitserland) ligt de nadruk meer op het wandelen en wordt het schilderen begeleid door Bastiaan Berends. Het schilderen is dan geen verplicht onderdeel van de reis. De tweede tocht (Oostenrijk) is een echte schildervakantie. Hierbij worden de masterclasses verzorgt door de bekende pleinair schilder Hans Versfelt. Het wandelen beperkt zich hier tot het bereiken van een ideale schilderlocatie.

Jan Hendrik Codee (gids) vertelt over de wandeltochten en het leven in een berghut: Hoe lang wordt er op een dag gewandeld? Hoe ziet het leven in een berghut eruit? Wat neem je mee? Hoe weet je of je voldoende conditie hebt en hoe kun je je conditie verbeteren?
Hans Versfelt neemt je op deze avond mee in het schilderen in de open lucht. Hij laat zien waarop de masterclasses ingevuld worden.

Om in de stemming te komen laten we wat beelden zien van de bergen waar de tocht ons langs voert. Tijdens de avond wordt er gezorgd voor koffie, thee of iets fris. Er is volop gelegenheid om kennis te maken met andere geïnteresseerden.

Locatie en tijd
Datum en tijd: 11 november 2022 – 20:00 uur
Locatie: Inspiratielocatie De Riethoeve, Blankespoorsedijk 2, Lunteren

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze avond door een berichtje te sturen naar bastiaan@schilderavontuur.nl

Vragen of opmerkingen
Met vragen kan je ook bellen naar Bastiaan (06 4685 4678) of Jan Hendrik (06 5012 4774)